Prevara im je u krvi: Tri znaka zodijaka koji će vas varati s kim god stignu

Njima je nevera u krvi, te pri prvom problemu u vezi znaju da se udalje i potraže novog emotivnog partnera. Nekoga ko će im podići ego i uneti novi nivo energije u vezi. Pitate se koji znaci su najveći preljubnici? Prema zodijaku, reč je o ova tri znaka.

Blizanci

Zavodljiv i šarmantan, Blizanac nema problem da privuče pažnju suprotnog pola, On pleni svojom harizmom i, naprosto, niko ne ostaje imun na njega. Mana mu je što mu veoma kratko traje pažnja i fokusiranost, te zajedno sa neodlučnošću, ovaj znak zna i te kako sebi da zakomplikuje emotivne odnose. Pogađate, reč je o šaranju, jer kada se stvori prilika koja u njemu probudi strast, teško će moći da joj odoli. Blizanci su veoma zahtevni partneri, a često traže više nego što daju.

Lav

Vatreni Lavovi moraju biti u centru pažnje, gde god da se nalaze. Žene u ovom znaku su prave kraljice drame, svoje želje stavljaju ispred svih i svega. Ako se ne osete dovoljno bitno, ili ako se osete potcenjeno, često dižu nos i pokazuju svoju najgoru stranu ličnosti. U slučaju da u vezi nemaju svu pažnju, poštovanje i podršku svog izrabranika, one će se lako okrenuti drugom partneru. I neće im biti žao zbog toga.

Vaga

Vaga je kraljica flerta. Ona obožava da upućuje i dobija komplimente, a to je svojevrsna hrana za njen ego. I kada je najzaljubljenija i u potpunosti posvećena svom partneru, ona će i dalje nastavljati da zavodi sa strane, a često to može da preraste u nešto više. S obzirom na to da je esteta, Vaga pada na pohvale za svoj izgled, a njihovu pažnju osvojiće osoba koja je lepa, zavodljiva, ali i opuštena.

BONUS VIC: Probudi se Mujo jedno jutro i počne se spremati za posao u rudniku, kad odjednom čuje neki sićušni glasić: -Mujo, Mujo nemoj ići danas na posao, past će okno u jami i svi ćete izginuti! Mujo promisli pa ne ode, kad ono na radiju čuje vijest da je palo okno i pobilo rudare, a on sav uspaničen kaže Fati: -Odo ja busom da pomognem izvlačit povrijeđene! A onaj glasić se opet začuje: -Mujo, Mujo nemoj ići busom, imat ćeš udes i svi ćete izginuti! I tako Mujo odustane i od busa kad opet vijest na radiju bus se prevrnuo puno ozlijeđenih. Sjede Mujo i počne razmišljati i na kraju kaže ženi: -“Odo” ja biciklom.” Kad opet onaj glasić:

Loading..

Mujo, Mujo nemoj ići biciklom, puknut će ti guma pa ćeš podletiti pod auto! Tu Muju pukne film pa reče: -Tko si ti, majke ti?! A glasić odgovori: -Ja sam tvoja dobra vila. A Mujo: -Hajd bona, izađi da te vidim! A vila: -Ne mogu ti se pokazat jer sam vrlo mala. Mujo promisli pa kaže: -De matere ti, evo sleti na moj dlan, nema veze ako si mala, samo da te vidim! I vila sleti na njegov dlan, a Mujo iznenada pljasne po njoj drugim dlanom i gniječeći je urlikne:– A gdje si bila kad sam se ženio?

Loading..

Izvor: www.centralno.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *