DOKTORI KOJI SU SPAŠAVALI ŠABANA ISPRIČALI ŠTA IM JE PONAVLJAO NA SRPSKOM : Ovo ce vam slomiti srce !!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju ujutro u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. 

Policija je, prema navodima uključenih u slučaj pogobije Šulića, potvrdila da je auto u kome se nalazio pjevač usporio zbog situacije na putu i da je drugi auto direktno naletio na njih, tako da su udarili u bankinu, prenosi Blic.

Loading..
saban-ns

Kada je riječ o medicinskoj pomoći, pruženoj Šauliću, doktorica koja je vodila tim je, kako saznaje Tanjug, rekla da je Šaulić sam izašao iz kola, bio svestan i govorio, ali ga nisu razumjeli jer je pričao na srpskom, ali su shvatili da se žalio da ga boli grlo i da mu se stanje pogoršavalo.

Radi pripreme za transport, ljekari su mu, prema njemačkim medicinskim standardima, dali sredstvo za uspavljivanje i unijeli u helikopter, poslije nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 6 sati i 45 minuta.

saban-ns

Odlučeno je da se Šaulić helikopterom prebaci u bolnicu, zbog procjene doktora na licu mkesta da je on bio najteže povrijeđen. On je prebačen u najveću i najbolje opremljenu kliniku u Bilefeldu. Ostala dvojica njegovih saputnika, prebačena su u druge dvije bolnice sanitetskim vozilima, kojih je zajedno sa vatrogasnim bilo 40 na mjestu nesreće.

Loading..
saban3

Nadležni u institucijama u Bilefeldu tvrde da je Šaulić dobio najbolju moguću uslugu hitne pomoći u Njemačkoj, koja uključuje prevoz helikopterom i čitav tim ljekara.

Izvor : novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *