KONAČNO OTKRIVENA MISTERIJA BROJA 432! Luna OTVORILA DUŠU i ispričala zašto je Slobu tokom nervnog sloma DOZIVALA TIM BROJEVIMA! (VIDEO)

Mnogi će se zabezeknuti.

Blogerka Luna Đogani je u ”Zadrugu 2” ušla kao slobodna devojka iako je pre ulaska nekoliko meseci bila sama jer je izašla iz veze koja je zasigurno promenila tok njenog života. Naime, ona je sa Slobom Radanovićem uplovila u vezu tokom trajanja prve sezone ovog rijalitija.

Autor: Zadruga – RTV Pink Njen bivši dečko nije propustio priliku da na žurki jednog utorka dođe kao gost. To Luna nije lepo dočekala pa je u pabu imala nervne slomove koji su zabrinuli kako njene cimere, tako i široku javnost. Ona je tokom rastrojstva izgovarala brojeve ‘‘432” više puta, što zadrugarima nije bilo jasno. Nekoliko meseci kasnije Sanja Stanković se usudila da je pita, a na iznenađenje mnogih Luna je odgovorila.

Šta znači 432 što si vikala ono veče kad je bio Sloba? Znam da situacija nije smešna, ali ja sam se smejala – upitala je Sanja Stanković koja se sunčala u blizini.

Loading..

Autor: Zadruga – RTV Pink

Loading..

To je naša fora. Ja sam njega zvala da je on moje telence, a on je sebi dao žig 432, tako je ostala fora. Tako smo počeli da se muvamo – otkrila je Luna misteriju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *