PITALA JE GINEKOLOGA DA LI DA IMA BEBU POSLE 35, A ON JE NA VRATA ORDINACIJE OKAČIO ODGOVORE POSLE KOJIH SU SVI POPADALI OD SMEHA (FOTO)

Jedan ginekolog u Americi osetio je potrebu da na vratima ordinacije istakne papir sanajčešće postavljanim pitanjima i datim odgovorima, kako bi izbegao bespotrebne razgovore sa pacijentkinjama i njihovim partnerima. Čini se da je njegova poruka jasna – vedrina i dobar duh najvažniji su u drugom stanju. Pročitajte i biće vam jasno na šta mislimo Da li bi trebalo da imam bebu posle 35? – Ne, trideset petoro dece je dovoljno. U drugom sam mesecu trudnoće. Kad će moja beba da se pomeri? – Ako imate sreće, čim završi koledž. (U pitanju je igra reči, na engleskom “move” znači i “pomeriti se” i “seliti se”)

Loading..

Koji je najpouzdaniji metod za određivanje pola deteta?

Loading..

– Rođenje. Moja žena je u petom mesecu trudnoće i toliko je mrzovoljna da ponekad pređe granicu racionalnosti.

– I, šta me pitate? Moja instruktorka iz škole za trudnice kaže da se tokom porođaja ne oseća bol, nego pritisak. Da li je ona u pravu? – Jeste! Kao kad kažete za tornado da je strujenje vazduha. Kada je najbolje vreme da dobijem epidural?

– Odmah pošto saznate da ste trudni. Da li postoji razlog zbog kog treba da prisustujem supruginom porođaju? – Ne, osim ako ne znaš šta znači reč “alimentacija”. Da li nešto treba da izbegavam dok se oporavljam od porođaja?

– Da, trudnoću. Da li treba da imam žurku za bebu? (“baby shower”, na engleskom – igra reči, “shower” znači “tuširanje”, “kupanje”) – Ne, ako detetu baš često menjate pelene. Naša beba se rodila prošle sedmice. Kad će moja žena početi da se oseća i ponaša normalno ponovo? – Kad dete upiše fakultet.

(Izvor: dnevno.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *