KUĆA LIDIJE VUKIĆEVIĆ JE DA VAM PAMET STANE: Ovakav luksuz i dekoraciju niste vidjeli ni u filmovima (FOTO)

Lidija Vukićević oduvek je isticala da je oduševljavaju sitnice, a to smo zaključili i kada smo je posetili u domu na Bežanijskoj kosi. Pre izvesnog vremena smo svratili do nje, a još dok smo se peli stepenicama na prvi sprat zgrade na Bežaniji, već iz prizemlja čujemo pse, i malo je reći da smo oduševljeni zbog njihove razdragane dobrodošlice.

– O, dobar dan, izvolite! Trenutno sam ovde s moje tri kuce, ovo je Beli, a Lea i Edi su trenutno zatvoreni jer su mnogo nemirni. Moji sinovi više ne žive sa mnom. Andrej je profesionalni fudbaler i on živi u Subotici, a David je na Pilotskoj akademiji i živi u Vršcu – priča nam Lidija dok se udobno smeštamo u njenom prostranom stanu. Insistiramo na tome da domaćica pusti i ostale pse, red je da se upoznamo, pa svi đuture krećemo u obilazak.

– Ovo je stan po mom ukusu, sve sam iscrtala, a arhitekta je sproveo u delo. Želela sam veliki dnevni boravak. Kuhinja je po mom ukusu iako ne kuvam mnogo, ali umem, naravno. Kupatilo je moja oaza i napravila sam poseban deo gde se šminkam. Tu imam i jedan mali televizor na kojem gledam samo Fashion TV – rekla nam je Lidija. Iako mnogi misle da kao glumica ima prohteve, te da brojna posluga sređuje kuću, jedan podatak će vas iznenaditi.

Loading..

Inače, Lidija je vrlo tehnološki obrazovana i veliki je ljubitelj Instagrama. Korisnici ove mreže imaju priliku da svakodnevno uživaju u njenim slikama, a samim tim im ona predstavlja život koji vodi.

Provokativna? Ne, nikako!

Poznato je da ova glumica voli da na Instagramu podeli fotografije na kojima otkriva malo više. Ipak, ona ne smatra da je previše provokativna.

– Nikada mi na Instagramu nisu zamerili da sam provokativna, bar ne direktno. Često sam znala da oblačim haljine koje nisu standardne i često su mi šnajderke i žene koje se bave modom govorile da mogu da nosim to jer sam hrabra. Ako imate hrabrosti da nosite nešto u čemu znate da se vladate, onda provokativnost pada u drugi plan. Nikada nisam išla ispod nivoa, čini mi se. Glumci su celog života deca i nama se nekako svaki izlet prašta – ispričala nam je glumica, dok se njeni psi motaju oko nas i koriste svaku priliku da dobiju maženje ili parče pite. Iako znamo da to nije po pravilima, nismo mogli da im odolimo pa su dobili sve što su tražili.

Sinovi neka se žene

Fotografije Lidijinih sinova nalaze se svuda po stanu. Pitamo se da li ima izgleda da uskoro postane svekrva.

Loading..

– Kao i sve majke, želim da mi deca budu srećna i da pronađu srodnu dušu jer je važno naći ljude s dušom. Ne zagovaram brak kao rešenje, već uvek glasam za ljubav. U ljubavi je sve dozvoljeno. A brak bez ljubavi je mučenje. Volela bih da brak kao institucija opstane, jer nas on dovodi u red, ali nisam ni za ove savremene brakove, on ima ženu, a viđa se s drugom. Što se mojih sinova tiče, kad budu želeli da se žene, neka se žene – kaže Vukićevićeva.

blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *