Ovi horoskopski znaci su rođeni da budu uvijek stilizovani

Ljudi koji imaju dobar stil općenito ga prikazuju na mnogo različitih načina – ne samo kako se oblače, već i kako ukrašavaju svoje domove ili urede.

Iako svatko ima određeni stil po kojem je prepoznatljiv, a ono što je posebno zanimljivo je da određene znakove zodijaka također karakterizira određeni stil.

Predstavljamo vam one koji se u tom pogledu ističu.

Bik

Bikovi imaju nevjerojatan osjećaj za stil, nemoguće ih je ne primijetiti kad se negdje pojave. Što god da nose, savršeno im pristaje. Bikovi diktiraju modu i za koje svi gledamo kada je u pitanju moda.

Lav

Lavovi nemaju ništa protiv trošenja stvarnog bogatstva na svoj ormar, ako to dobro izgleda. Vole visoku modu, odjeću izrađenu od najfinijih tkanina, besprijekorne kvalitete. Često se događa da Lavovi nose nešto čega se nitko ne bi usudio, samo da naprave dojam na okolinu.

Vaga

Vage uživaju u modi i vrlo pomno prate modne trendove, ali također znaju dati osobni pečat određenom stilu. Ako nose nešto što je moderno, uparit će ga s nečim što je klasično. Vage su vješte u miješanju i usklađivanju boja i stilova i imaju svoja modna pravila.

Vodolija
Vodenjaci imaju poseban osjećaj za stil, posebno kada je u pitanju uređenje okoliša. Kada je riječ o odjeći, oni kupuju samo stvarno dobro izrađene komade odjeće i obuće. Drže se jednostavne mode koja traje vječno.

Ovan
Ovnovi su impulzivni i kupuju prvo što im se svidi, a zbog toga često žale. Ipak, pojedinci se ne boje eksperimentirati i isprobavati nove poglede ili ideje. Mrze dosadu, zbog čega često mijenjaju garderobu i ne brinu o nečemu trendi, ako im se sviđa.

Blizanci
Blizanci poprimaju sofisticirani stil i sposobni su nikad dobro prijeći tu finu liniju između “previše” i “nedovoljno”. Uvijek imaju savršen pribor, što kreaciju čini dovršenom.

Author: dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *