Dnevni horoskop za 22. travanj

OVAN

Dugovi koje ste stvorili u davnoj prošlosti dolaze vam pred oči. Znanje dolazi putem pisanog upozorenja koje će vas uznemiriti. Prije nego što paničarite, napravite novi proračun i time plan kako izaći iz situacije.

BIK

Niste sigurni u kojem ćete smjeru krenuti, pa vam ova dilema može uzrokovati velike glavobolje. Nemate puno vremena za oklijevanje, morate djelovati brzo. Nemojte paničariti, već kreativno razmišljajte i slušajte svoju intuiciju.

BLIZANCI

Misliš da samo pokušavaš. Iako biste radije pronašli rješenje zaraditi novac, bolje vam je da se oslonite na svoje vještine, jer uspjeh je jedini put. Budite oprezni, pitanja vlasti također vas čekaju.

RAK

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da se malo predahnete, maknete s posla i provedete sate sa prijateljima koji vas ne muče ničim. Posao neće pobjeći i vratit ćete se osvježeni.

LAV

Pretjerano ste ambiciozni i usredotočeni ste samo na profit. Možete se gurnuti u to razgovarajući s inozemstvom koji je po temperamentu vrlo sličan vama. Ne zapadajte se u iluzije, držite se stvarnosti.

Djevica

Pokušajte se predstaviti ozbiljnijim i zrelijim nego što stvarno jeste. Ne potencirajte tuđe poglede jer oni nisu porijeklom od vas i ne biste ih mogli dokazati. Pridržavajte se svog mišljenja jer ga uvijek možete braniti, čak i kad niste u pravu.

VAGA

Atmosfera u vašem polju rada postaje nepodnošljivo napeta. To je uzrokovano neugodnim vijestima. Savjet bi mu bio ne pridavati veliku važnost jer je to prolazni problem. Neka se situacija pokvari, vaš je položaj za sada stabilan.

ŠKORPIJA

Dan nije dobro mjesto za započinjanje novog posla, jer slijede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se u rasprave ili rasprave jer prijete da preraste u žestoku prepirku iz koje možete izvući deblji kraj. Potražite mir uz dobar film ili knjigu.

STRIJELAC

Što god započnete, završit će u kaosu. Najbolje je da izbjegavate sve situacije u kojima biste se vodili. Ako automobil koristite u svom poslu, ne kretajte se nigdje prije provjere.

JARAC

Problem o kojem ste danas saznali puno će se promijeniti. Rješenje je u vašim rukama, ako preuzmete inicijativu, pobijedite svoju ispraznost i konačno stavite stvari na svoje mjesto. Dok se sve ne usavrši, bit će vam ugodno više rekreacije.

Vodolija

Mučile su vas neugodne vijesti iz inozemstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će se to isplatiti. Budite strpljivi prema svojoj voljenoj osobi i ne inzistirajte na svojim pogledima, pogotovo ako imaju ozbiljan razgovor.

RIBA

Možda niste u najboljem raspoloženju za druženje, ali trebate se pripremiti za neočekivane pozive, a neki od njih dolaze izdaleka. Vaša bezobzirnost može brzo nestati kad ste okupirani dobrom energijom svojih prijatelja koji vas nisu zaboravili.

Author: dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *